Muharrem ÇALIK Beye Veda

16 Ağustos 2019

Değerli Başkanımız Muharrem ÇALIK ’ın üniversitemizden ayrılması sebebiyle gerçekleştirilen yemekte üniversitemiz akademik ve idari personeli bir araya geldi.

Tüm personelimizin katılımıyla gerçekleşen törende, Personel Daire Başkanımız Mustafa TANRIKULU, Muharrem ÇALIK’a kısa süre içerisinde güzel ve başarılı bir çalışma ortamı kurmasında gösterdiği gayretlerden dolayı teşekkür etti. Sonrasında Muharrem ÇALIK’a hizmetlerinden dolayı Teşekkür plaketi Üniversitemiz Genel Sekreteri Murat TOK tarafından, hediye takdimi BAİBÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhammet Güzel KURTOĞLU ve Eski Personel Daire Başkanı Fatih ORHAN tarafından takdim edildi. Program çalışma arkadaşları tarafından anı olarak hediyeler sunulmasının ardından hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Değerli Başkanımıza;

Üniversitemiz ve Başkanlığımız bünyesinde görev yaptığı süre boyunca Üniversitemize ve Başkanlığımıza sağladığı değerli katkılarından dolayı şükranlarımızı sunar, yeni görevinde başarılar dileriz.

• Adres: Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı 14030 Gölköy / BOLU
  • Tel: +90 374 253 45 17 Fax: +90 374 253 46 34
  • EPosta: personelibu.edu.tr