Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Yazılı Sınav Duyurusu

17 Eylül 2024 Salı

“Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim Kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği” hükümleri gereğince Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı tarafından Üniversitemiz idari personeli için yapılacak olan Görevde Yükselme ve Ünvan Değişikliği Sınavının Yazılı Sınavı 10 Kasım 2024 Pazar günü saat 14.30’da Ankara’da yapılacaktır.

Görevde Yükselme Merkezi Yazılı Sınavı her bir unvan grubu için 80 (seksen) adet, Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı her bir alandan 50 (elli) adet soru içerecektir. Sınav soruları çoktan seçmeli, 5 (beş) cevap şıklı olacak şekilde hazırlatılacaktır. Görevde Yükselme Merkezi Yazılı Sınavı’na katılan adaylara 120 (yüz yirmi) dakika, Unvan Değişikliği Merkezi Yazılı Sınavı’na katılan adaylara ise 75 (yetmiş beş) dakika sınav süresi verilecektir.

Anadolu Üniversitesi tarafından verilen sınav hazırlık, sınavın gerçekleştirilmesi ve değerlendirilmesi hizmeti karşılığında her aday, KDV dâhil 1.250 (binikiyüzelli) TL ödeyecektir. Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında Anadolu Üniversitesi’nin “Aday İşlemleri Sistemi” üzerinden kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecektir.

Yazılı sınav ile ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşmak için TIKLAYINIZ.