Maaş ve Promosyon Ödemeleri Hakkında

03 Haziran 2024 Pazartesi

Üniversitemiz ile Türkiye Halk Bankası A.Ş. Bolu Şubesi arasında imzalanan "Türkiye Halk Bankası A.Ş. Kamu Kurumları Kurum Maaş Ödemesi Protokolü" gereği 15 Nisan 2024 tarihi itibari ile maaş alan personele kişi başı peşin 37.350 TL, intörn öğrencilere aylık 720 TL promosyon ödemesi Türkiye Halk Bankası A.Ş. Bolu Şubesi tarafından ödenecektir.

Üniversitemize maaş hesaplama tarihinden sonra başlayan bu nedenle 15 Nisan maaş ve promosyon ödemesi almayan personele kıstel yevm usulü ile promosyon ödemesi yapılacaktır. 15 Nisan 2024 tarihinden itibaren yeni göreve başlayan, görevden ayrılan personel bilgilerinin Türkiye Halk Bankası A.Ş. Bolu Şubesi'nin aşağıda e-posta bilgileri verilen yetkililerine bildirilmesi, tüm birimlerin kendi gerçekleştirme görevlilerinin sorumluluğunda olacaktır.

Promosyon iadesi bildirimi yapılan personelin maaş hesabında iade tutarı kadar para bulunması yeterli olacaktır. Türkiye Halk Bankası A.Ş. Bolu Şubesi'ne bildirim sonrası otomatik mahsuplaşma gerçekleştirecektir.

Üniversitemizde yeni göreve başlayan personel için promosyon talep yazısı yazılmayacak olup, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Bolu Şubesi'nden hesap açıldığında personele link üzerinden gelen Promosyon Taahhütnamesini dijital olarak
onayladıktan sonra ilk maaşı ile Türkiye Halk Bankası A.Ş. Bolu Şubesi tarafından promosyon ödemesi yapılacaktır.


Promosyon Ödeme ve İade İşlemleri yazısı için TIKLAYINIZ.
Türkiye Halk Bankası A.Ş. Bolu Şubesi Maaş Promosyonu Hesap Cetveli için TIKLAYINIZ.
Göreve Başlayan Personel Bilgi Formu için TIKLAYINIZ.
Görevden Ayrılan Personel Bilgi Formu için TIKLAYINIZ.